Sunt restaurante unde mergi pentru ca trebuie sa mananci si cand nu gatesti. Biutiful nu e printre ele. Aici merg de drag pentru ca sunt nebuna dupa design, iar la ei gasesti design si pe pereti si in farfurie si chiar in gust.
Recunosc, m-am lasat mai greu convinsa. Radu a tras de mine. Acum nu-mi vine sa cred ca am mancat porc si mi-a placut! N-o sa postesc ca sa-mi fie iertata abaterea ca nu sunt genul care tine cura, iar porcul acela n-a murit degeaba. Ne-am batut pe Huge Rack of Ribs!
Nu o sa va spun nici cat de greu e sa rezervi o masa, nici cat de cool e sa asculti piese pe care nu prea le mai auzi la niciun radio si nici cine mai vine pe aici.
Pentru mine punctele forte au fost design-ul interior, mancarea si servirea. Stii senzatia aia ca ospatarul e bine intentionat, dar prost ca noaptea? Aici NU o sa o ai! Sunt o echipa foarte misto. Poate cea mai buna pe care am vazut-o comparand cu restaurante de la noi si de afara.
Cireasa de pe tort e chiar desertul. As merge pana acolo doar pentru desert! I’m a big big girl in a big big world si recomand Big Boy Éclair.