Nu stiu daca v-am spus pana acum, dar ador retetele cu ingrediente cat mai putine. Ingrediente bune, de calitate, dar putine. Azi e una din zilele alea cand am realizat (deschizand frigiderul) ca trebuie sa fac niste cumparaturi. Dar stai! E si asta o metoda! Daca nu ai frigiderul plin o sa mananci mai putin :)) Oricat de gol ar fi frigiderul meu, avocado este mereu prezent. Asa ca am deschis frigiderul cum deschid dressing-ul, rezemata de usa am stat putin pe ganduri sa vad ce combinatie pot face. Este pentru prima data cand combin avocado cu pasta de susan! O Doamne! Combinatia de azi va fi o buna vreme pe repeat :)
Ingrediente:
- 1 avocado copt
- 2 linguri de branza feta, taiata cubulete
- 2 fire de ceapa verde, tocata marunt
- cateva frunze de patrunjel
- 2 morcovi romanesti
- 2 lingurite pasta de susan (gasiti in orice supermarket. Eu am gasit in Auchan o pasta de susan foarte buna, brandul Durra.)
- cateva masline
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Am taiat un avocado maricel in doua, am scos samburele si l-am decojit cu atentie sa nu-l rup (a fost cam copt).
Am pus pe fiecare bucata de avocado cate o lingura de suc de lamaie, apoi le-am umplut cu branza feta, ceapa verde si am stropit cu cate o lingurita de pasta de susan pe fiecare bucata. Sare si piper dupa gust :)
Am mai pus langa avocado, 2 morcovi romanesti si cateva masline. Mai puteti adauga si 2-3 bucati de broccoli.
Avocado este destul de consistent, la fel si pasta de susan, asa ca nu am simtit deloc nevoia sa mananc si paine. A fost o cina rapida, colorata, vesela si demential de gustoasa! :) Ca idee, puteti pregati aceasta reteta de dimineata, o puneti intr-o caserola si o luati cu voi la job ;)