V-am pregatit cina! As putea sa zic si pranzul, dar mie imi place sa mananc mai mult la pranz :)) Seara in schimb, incerc sa ma abtin. Ar trebui sa fie invers, iar corpul sa ne ierte pentru asta! Adica, seara sa mancam cat vrem noi si sa nu conteze caloriile.
Ziua sunt la job si cateodata mananc pe fuga si cateodata singura. Urasc sa mananc singura! Eu sunt genul care are nevoie de timp cand mananca. Si de companie :) Savurez fiecare inghititura de mancare si fiecare gura de vin. Da, trebuie sa am si un pahar de vin cand mananc. La job nu pot sa fac asta :) Trebuie sa avem o relatie cu mancarea atunci cand o savuram. Relatia mea cu ea incepe de cand ma apuc sa o pregatesc :D
Ingrediente pentru salata:
- 100g rucola
- 100g frunze de spanac
- 150g tofu afumat (in saramura), taiat in bucatele
- 1 avocado maricel, decojit, scos samburele si taiat in bucatele
- 1 conserva de naut (400g), scursa bine de apa si clatit nautul
- 2 fire de ceapa verde, tocata marunt
Dressing:
- sucul de la 1 lamaie mare
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi bine zdrobit
- 1 lingura de mustar cu seminte
- sare si piper
Va spun de pe acum ca aceasta salata este o gluma la capitolul gatit. Nici nu ai ce sa gatesti la ea. Eu mi-am luat salata pentru lenesi. (Salata la punga, gata spalata).
Intr-un bol mai mare am amestecat toate ingredientele pentru salata, iar intr-o ceasca mai maricica am amestecat toate ingredientele pentru dressing.
Am impartit salata in doua farfurii adanci si am stropit cu dressing. Sare si piper dupa gust.
Si cam atat! :D Radu nu concepe sa manance salata fara paine, asa ca i-am facut o paine de casa cu masline si rosii uscate la soare. Evident la masina de facut paine :))