Micul dejun este o mare provocare. Se întâmplă în fiecare zi. E mai greu să eviți monotonia dimineața, la masă, decât seara, în pat.
pentru 2 porții:
250 ml lapte de cocos
(peste 60% pulpă de nucă de cocos)
200 g mix de fructe de pădure, proaspete sau congelate
2 banane mari
4 linguri fulgi de ovăz
2 lingurițe îndulcitor natural din stevie Green Sugar (zero calorii)
pentru topping:
fulgi de migdale
fulgi de nucă de cocos
semințe de chia
câteva fructe, pentru ornat
1. L-am surprins pe al meu cu un mic dejun cremos și colorat, cu fructe de pădure. A fost gata în 5 minute! Micul dejun, evident!
2. Am pus în blender ingredientele în următoarea ordine: laptele de cocos, fructele de pădure, bananele, fulgii de ovăz, îndulcitorul Green Sugar și am mixat până când am obținut un lichid cremos și intens colorat.
3. Am turnat lichidul gros în două boluri și l-am ornat cu ingredientele pentru topping. Puteți adăuga ce mai doriți voi – migdale, fructe uscate, alte semințe crude etc.
2. Am pus în blender ingredientele în următoarea ordine: laptele de cocos, fructele de pădure, bananele, fulgii de ovăz, îndulcitorul Green Sugar și am mixat până când am obținut un lichid cremos și intens colorat.
3. Am turnat lichidul gros în două boluri și l-am ornat cu ingredientele pentru topping. Puteți adăuga ce mai doriți voi – migdale, fructe uscate, alte semințe crude etc.
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/