Vine vremea
salatelor :) Încep să mă pregătesc cu rețete rapide, dar foarte
bune la gust. Salata de mai jos a devenit preferata lui Radu. Da, poate și
pentru că a găsit firicele de carne în ea :))
p e n t r u 2 p o r ț i i:
1 conservă mare cu ton, scursă foarte bine de ulei și ruptă în fâșii mici
(eu
am folosit Rio)
3 castraveciori
mici, feliați
2 avocado mari
copți, decojiți și feliați
4 fire de ceapă
verde, tocată mărunt
½ legătură de pătrunjel, tocată mărunt
sucul de la ½ lămâie
2 linguri cu ulei
de măsline extravirgin
sare și piper
1. Pregătiți ingredientele, tăiați-le mărunt și puneți-le
într-un bol.
2. Adăugați sarea, piperul și sucul de lămâie. Amestecați ușor până se combină frumos.
3. Puteți să savurați această salată fix așa cum este în
stadiul ăsta, direct din bol :) sau să-i dați un aspect interesant
cu ajutorul unor forme din inox.
Poftă bună!
Credeți-mă, o să savurați rețeta asta :)