Terciul de ovăz
este una dintre cele mai hrănitoare variante de mic dejun. Desigur, el se poate
prepara simplu (fulgi de ovăz și apă), dar zici că e mâncare de spital. :))
Când mai adăugăm câteva ingrediente terciul nostru poate deveni o fandoseală :)) Un drăcușor m-a pus să mă întreb ce se întâmplă atunci când transformi un terci banal într-unul vitaminizant? Zis și făcut: am adăugat 2 pliculețe cu “praf magic rooooz” :D Ei bine, acesta este noul produs Green Sugar Smoothie – în 4 variante delicioase:
Când mai adăugăm câteva ingrediente terciul nostru poate deveni o fandoseală :)) Un drăcușor m-a pus să mă întreb ce se întâmplă atunci când transformi un terci banal într-unul vitaminizant? Zis și făcut: am adăugat 2 pliculețe cu “praf magic rooooz” :D Ei bine, acesta este noul produs Green Sugar Smoothie – în 4 variante delicioase:
Tot ce trebuie
să faci este să adaugi un plic în blender alături de niște lapte vegetal și
gata! Ai un smoothie „cu de toate” :) Saaaaau…. încearcă rețeta de mai jos. Pur și simplu adaugi
conținutul unui plic în terciul de ovăz!
pentru 2
porții
600ml lapte
vegetal
160g fulgi de
ovăz
(eu am ales varianta
acerola și vitamina D2)
(îndulcitor 100% natural din
stevie cu zero calorii și zero indice glicemic)
1 linguriță esență vanilie
un strop de sare
pentru topping:
banană
afine
fulgi de migdale, unt de arahide (opțional)
1. Într-o oală medie am pus laptele și fulgii de ovăz.
2. Când au început să fiarbă am redus focul și am pus
pe rând: îndulcitorul, esența
de vanilie și sarea. Am lăsat la fiert 5-6 minute. Am oprit focul și am adăugat
cele două plicuri cu smoothie colagen. Cu ajutorul unui tel am amestecat bine
pana s-a omogenizat compozitia.
3. Am pus terciul cremos în două castronașe și am
ornat cu fructe proaspete. Cam asta e tot. Se face ultra rapid și
credeți-mă... le fel îl veți și mânca :D
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/