V-am pregăit
un mic dejun atât de gustos! Este hrănitor, dulce, dar fără zahăr! Puteți
adăuga lângă el un smoothie rapid și sunteți gata să luați ziua în piept :) Eu și Radu am împrietenit prăjitura asta cu o cafea. Tot fără zahăr. Despre secretul meu, Green Sugar, aflați mai multe de pe pagina lor de facebook sau de pe contul de instagram
Dar nu plecați înainte să vedeți cât de ușor se prepară acest mic dejun! Apropo... nici mie nu-mi place să stau prea mult în bucătărie :)
Ingrediente
2 ouă
100ml lapte
vegetal
1 linguriță
esență de vanilie
2 banane mari
și coapte, pasate bine cu furculița
140g fulgi de
ovăz
1 linguriță
praf de copt
(îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic)
40g fulgi de cocos
1 linguriță cu
scorțișoară
un strop de
sare
1. Preîncălziți
cuptorul la 180 grade.
2. Într-un bol
măricel puneți toate ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecați foarte
bine cu o lingură.
3. Turnați
compoziția într-o tavă pătrată 20x20 sau într-o formă rotundă de tartă.
4. Băgați tava la
cuptor pentru 30 – 35 de minute. La final trebuie să fie ușor rumenită la
suprafață.
5. Asta e tot! Puteți să mai adăugați ca și topping niște unt
de arahide. E delicios! Cred că merge foarte bine și cu niște dulceață fără
zahăr ;) Se păstrează
la frigider.
6. Nu uitați să faceți poze! :)
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/