Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără
lactoză și fără gluten m-a întrebat... “și mai este comestibil?” :))
După prima furculiță n-a mai
întrebat nimic. După prima felie mi-a cerut-o pe a adoua. După ce a terminat
tot m-a întrebat cu un zâmbet vinovat “și… când mai faci?” :))
Poate fi un mic dejun sau un desert extrem de rapid. În rețeta de azi am
îndulcit cu noul produs Green Sugar Premium! Este o stevie nouă, extrem de
pură! Felicitări Green Sugar! Ați reușit să faceți un produs pe care să-l
confunzi cu zahărul! Da, da! Nu mai există nicio diferență!
Noul produs vine în două variante. Putere de îndulcire normală (exact ca aceea
a zahărului) sau putere dublă de îndulcire. Eu am folosit astăzi Green Sugar
Premium cu putere dublă de îndulcire. Avantajul? Am folosit mult mai puțin
decât de obicei.
ingrediente:
3 ouă mari bătute bine
100gr făină de
migdale
50g fulgi fini de
ovăz
1 linguriță cu esență
de vanilie
½ linguriță
scorțișoară
200ml lapte vegetal
pentru decor:
fructe proaspete
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din
stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de
Nutriție din România.
1. Într-un bol puneți pe rând ingredientele
chiar în ordinea de mai sus.
Amestecați bine și turnați compoziția într-o tigaie (compatibilă cu cuptorul)
sau într-o tavă.
2. Băgați tigaia la cuptorul preîncălzit (180 grade) pentru 35 minute. La
final budinca trebuie să fie ușor rumenită la suprafață.
Aveți răbdare cu ea vreo 5 minute să se mai răcească după care o puteți
decora cu fructe proaspete.
Pudrați fără să vă simțiți vinovați cu Green Sugar pudră. Doar are zero
calorii! ;)
Am făcut și un mic filmuleț
aici:
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten m-a întrebat... "și mai este comestibil?" 😂 După prima furculiță n-a mai întrebat nimic. După prima felie mi-a cerut-o pe a adoua. După ce a terminat tot m-a întrebat cu un zâmbet vinovat "și... când mai faci?" 😍 Poate fi un mic dejun sau un desert extrem de rapid. În rețeta de azi am îndulcit cu noul produs Green Sugar Premium! Este o stevie nouă, extrem de pură! Felicitări @greensugar ! Ați reușit să faceți un produs pe care să-l confunzi cu zahărul! Da, da! Nu mai există nicio diferență! 👌🏼❤️ Rețeta detaliată pe blog (link în bio). ........................... Ca semn de mulțumire că-mi urmăriți rețetele vă ofer 10% REDUCERE la orice produs de pe site-ul greensugar.ro. Folosiți codul RAMONA10 la finalul comenzii. 😉🎁
82 Likes, 1 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten..."