Indiferent cât
de ocupați sau nesincronizți cu programul am fi, eu și Radu ne bem cafeaua
împreună în fiecare dimineață. Astăzi i-am pus în fața rețeta cu care mă
mândresc foarte tare. M-a întrebat:
- O rețetă
nouă?
- Da! E un deliciu!
Și e foarte dulce așa cum îți place ție!
- Ce conține?
- Mai bine
întreabă-mă... ce nu conține! Este FĂRĂ FĂINĂ și FĂRĂ ZAHĂR!
M-a privit fix și a clipit nedumerit :))
- Da’ e făcută
din aer???!!
- Nu, dar e
foarte “ușoară” :)
Dragilor, se poate! Cei care vor un desert dulce și
ciocolatos, dar fără zahăr sau cei care se feresc de făină se pot
bucura acum de acest dulce pentru care ai putea să juri că nu-i lipsește nimic!
Adevărul este că un singur lucru îi lipsește cu adevărat. Cafeaua de lângă, ca
femeia la brațul bărbatului. Se
completează! Merg perfect împreună!
ingrediente pentru
un tort de 20cm
(rețeta video mai
jos)
100g unt tăiat în
bucățele mici
6 ouă (separați
albușurile de gălbenușuri)
40g Green Sugar Premium* cu
putere dublă de îndulcire**
1 linguriță esență
de vanilie
un strop de sare
..................
*Ciocolata caldă
se folosește nepreparată. Direct din pungă.
**Green Sugar este
un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic.
Recomandat de Societatea de Nutriție din România.
1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.Cafeaua de dimineață și-a găsit jumătatea! 😍☕️ Tort de ciocolată LOW CARB! FĂRĂ FĂINĂ! FĂRĂ ZAHĂR și FĂRĂ LACTOZĂ! 😱 Rețeta detaliată pe blog (link în bio) 😘
16 Likes, 2 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Cafeaua de dimineață și-a găsit jumătatea! 😍☕️ Tort de ciocolată LOW CARB! FĂRĂ FĂINĂ! FĂRĂ ZAHĂR..."
2. Într-o crăticioară puneți bănuții
de ciocolată Green Sugar împreună cu untul și topiți în bain-marie până
obțineți o ciocolată topită super sexy. :) Lăsați deoparte.
3. Adăugați cele 6 gălbenușuri în
ciocolata topită și mixați bine.
4. Adăugați praful de ciocolată caldă,
sarea și amestecați bine cu o spatulă. Nu vă speriați, compoziția își schimbă
puțin textura.
5. În alt bol puneți cele 6 albușuri împreună
cu vanilia și îndulcitorul Green Sugar Premium. Mixați bine timp de 2-3 minute până obțineți
o textură lucioasă de bezea.
6. Turnați puțin câte puțin din
compoziția de bezea în compoziția de ciocolată. Amestecați ușor cu o spatulă. La
final veți obține o tetură de mousse, fină și aerată :)
7. Transferați compoziția într-o
tavă de tort detașabilă cu hârtie de copt (20cm) și băgați la cuptorul
preîncălzit pentru 30 de minute.
Un tortuleț cu gust fabulos!
L-am ornat cu zmeură proaspătă și am pudrat cu praf de ciocolată caldă și Green
Sugar Pudră. O nebunie! Poftă mare!
P.S. Se păstrează la temperatura
camerei. După vreo două zile parcă era și mai bună! :)
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/