Ieri v-am spus că am primit bijuteria de foc de la KitchenShop pentru teste. ❤️ Noul model de blender Artisan K400 de la KitchenAid este extrem de stabil la viteză maximă, iar de mixat efectiv dispar ingredientele în câteva clipe. 😬Am făcut o budincă de ovăz cu scorțișoară și unt de arahide. Noi o adorăm la micul dejun.
2 ouă
100ml lapte vegetal
2 lingurițe extract de vanilie
3 linguri cu vârf cu unt de arahide
2 banane coapte
140g fulgi de ovăz
1 linguriță praf de copt
30g îndulcitor
1 lingură rasă cu scorțișoară
1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade.
2. Puneți în blender toate ingredientele în ordinea de mai sus și mixați 1 minut.
3. Turnați compoziția într-o tavă cu hârtie de copt. (Eu am rămas fără hârtie în video 🙈)
4. Decorați cu felii de banană și băgați tava la cuptor pentru 35 de minute.
5. Cu 5 minute înainte să o scoateți împrăștiați la suprafață câteva bucăți mici de ciocolată și niște unt de arahide.
Asta e tot! Un mic dejun destul de sățios 😘
P.S. În acest moment blenderul KitchenAid K400 are o ofertă imbatabilă: primești banii înapoi dacă nu-ți place și ai 90 de zile să te răzgândești! În trei luni ai timp să-l verifici din toate pozițiile 😂
Link către produs aici: https://www.kitchenshop.ro/filtersearch?q=K400%20