Pentru 10 clătite
250g făină simplă
500ml lapte
3 ouă
un praf de sare
Pentru umplutură
Creme tartinabile Secretele Ramonei - fără zahăr, fără conservanți și fără ulei de palmier
Fructe proaspete: banane și căpșuni
1. Puneți făina și sarea într-un castron.
2. Adăugați ouăle, amestecând.
3. Turnați laptele și continuați să amestecați.
4. Lăsați aluatul să se odihnească 30 de minute înainte de a-l folosi.
5. Coaceți clătitele într-o tigaie medie și umpleți-le cu cremele voastre preferate. Noi am folosit ce mai aveam prin bucătărie: Coconella (de post) sau Biancella cu căpșuni/zmeură proaspete, Veganella (de post) sau Gianduia cu banane proaspete, Fisticella, Unt de arahide (de post) cu gem de căpșuni (de post) - clătita Peanut Butter & Jelly. Mai jos vă las câteva poze. Vă pup și pofte fierbinți vă doresc! :*